perjantai 30. maaliskuuta 2012

trenssissä reissuun

Matkalla ollaan! Huijasin vähän, sillä otin asukuvat jo eilen. Lentokoneeseen puin päälle mukavuuden nimissä väljät farkut ja neuleen. Perillä pääsee toivon mukaan vähän keventämään lookia.


takki Sportmax
farkut Levi's
nilkkurit Clarks

Muistatteko vielä täydellisen kevättakin etsinnän? Kuvissa esiintyy tittelin edellinen haltija, Sportmaxin trenssi, jolla on ikää jo kunnioitettavat viisi vuotta. Se on ollut yksi kaikkien aikojen parhaista vaateostoksistani. Seuraajaa on etsitty kiivaasti, ja vaikka Nizzaan ei varsinaisesti shoppailemaan mennäkään, aion pitää silmät auki...


Palailen blogiin ensi viikon puolella, hauskaa viikonloppua!

11 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Marjukka! Pidän itsekin kovasti tuosta kellohelmasta.

      Poista
  2. Onpa kaunis malli tuossa trenssissä! Kivoja yksityiskohtia pysyen kuitenkin maltillisena. Mä sain tänään oman trenssini, täytynee kans laittaa postausta kehiin :).

    Oikein hyvää matkaa! Kyllä niitä löytöjä tulee kummasti tehtyä silloin,kun varsinaisesti ei etsi mitään...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea uudelle trenssille. Tämä alkaa olla jo hieman iäkäs, mikä näkyy paikka paikoin...

      Poista
  3. Tiedän tuon tunteen, kun on joku täydellinen vaate tai asuste, eikä korvaavaa tahdo millään löytyä! Nyt vähän meneillään sellainen laukun suhteen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silloin tekisi mieli ostaa toinen samanlainen, eikö? Olen jopa harkinnut ottavani tuon osiin ja kopioivani siitä kaavat uuteen.

      Poista
  4. Ah Nizza, ihanaa lomaa teille! Mulla on hakusessa täydellinen vaalea trenssi, tuo sinun on kaunis. Musta trenssini on ehdoton suosikki, joten olisi kiva saada sille vaalea kaveri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta trenssi olisi kyllä kätevä. Tuon vaalean huonoin puoli on se, että se likaantuu todella helposti. Onneksi sen voi pestä pesukoneessa, pysyy ihan hyvänä, kun sen silittää kosteana.

      Poista
  5. Toivottavasti reissu on ollut mahtava! Toivottelen tervetulleeksi takaisin (Suomen takatalveen..) 'Kaunis blogi' -tunnustuksen kera!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan tämä lumihanki aika järkytys... mutta tunnustus lämmittää! Ja anteeksi, tuhosin vahingossa sun kommentin edelliseen postaukseen!

      Poista
    2. Hei, olen uusi lukija, joka eksyi tänne Fab Forty -blogin kautta (terveisiä Marjukalle).

      Tuo takkisi on kyllä kaunis. Ehdin jo innostua siitä, kunnes huomasin, että se on hankinta muutaman vuoden takaa. Onnea uuden täydellisen yksilön etsintään! Minunkin etsintäni jatkuu. :-)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.