sunnuntai 13. toukokuuta 2012

äitienpäivä täälläkin

Oikeastaan äitienpäiväni pyörähti käyntiin jo eilen iltapäivällä, kun sain sitä, mitä suurin osa äideistä toivoo eli hetken omaa aikaa. Lähdin ihan yksikseni käymään ostoskeskuksessa. Kolusin kaikessa rauhassa läpi vaatekaupat ja sovittelinkin muutamia vaatekappaleita. Ostin itselleni kynsilakan ja uusia muistikirjoja. Lopuksi menin Fazerille teekupposelle ja täytin muistikirjan ensimmäisen sivun hahmotelmallani "Lisbetin 50:stä" eli mitkä ovat mielestäni oman vaatekaappini välttämättömät osaset. Lista vaatii vielä hieman viilausta, mutta saatte sen nähtäväksenne ensi viikolla.


Tämä päivä pyörähti käyntiin sänkyyn tuodulla aamupalalla. Päiväkodissa oli taiteiltu hieno kukin koristeltu peili, jossa äiti näyttää aina kauniilta. Kävimme aurinkoisessa säässä kävelyllä, nukuimme päiväunet ja nyt uunissa odottaa karjalanpaisti. Aika idyllistä, tällä hetkellä tunnen olevani onnekas. Äitienpäivä saattaa herättää monenlaisia tunteita tai sitten se voi olla herättämättä minkäänlaisia tunteita, mutta toivon että teillä on ollut mukava sunnuntai.


Sain myös toisen todella mieluisen lahjan, mutta siitä lisää huomenna.

12 kommenttia:

  1. Voi kuinka suloinen peili :)! Olisinpa minäkin saanut...Tuollainen peili on aarre kaikinpuolin :).

    No niin, jäänpä langoille odottelemaan huomista paljastusta...

    Ihanaa äitienpäivän iltaa :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin kyllä ikionnellinen. Mua itse asiassa jopa vähän jänskätti, kun tiesin saavani eka kertaa jotain (melkein) omin kätösin askarreltua:)

      Poista
  2. hey left a little award on my blog for you! check it out :)

    VastaaPoista
  3. Minunkin blogissa on sinulle haaste :)

    VastaaPoista
  4. Minulla on sinulle haaste blogissani! Tulehan kurkkaamaan =)

    VastaaPoista
  5. Ja minunkin blogissani on sinulle haaste, heh:)!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta, näitähän tuntuu nyt satavan:)

      Poista
  6. Minä kävin jo noin sadannen kerran katsomassa, josko täällä olisi uutta luettavaa siitäkin huolimatta, ettei Blogilista näytä päivittyneen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, se siitä huomisesta:( Viikosta muodostui kiireisempi kuin kuvittelinkaan. No, nyt takaisin ruotuun, kiva että täällä muistetaan olemassaoloni!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.