perjantai 10. toukokuuta 2013

äitiyslomalla


Eilen oli kevään viimeinen työpäivä. Äitiysloma ei alkanut yhtään liian aikaisin, enkä muista viime kerrasta, että olisin ollut näin... puhki. Mutta silloin saikin työpäivän ulkopuolella levätä, milloin huvitti. Tuleva viikonloppu taitaa mennä ihan vain toipuessa, vaikka kaikenlaisia projekteja onkin mielessä. Yksi projekti nytkähti eteenpäin, kun kävin hamstraamassa Prismasta kuvassa etualalla näkyviä lasipurnukoita. Suunnitelma on, että ruokakaapin kuiva-aineet muuttavat niihin asumaan.

Kunpa silti malttaisin myös levätä ja olla ahdistumatta kaiken keskeneräisyydestä. On silkka mahdottomuus, että saisin kaiken haluamani valmiiksi ennen synnytystä, joka puolestaan voi olla edessä ensi yönä tai vasta juhannuksena. Jatkuuhan se elämä lapsen tulon jälkeenkin, taas vain hieman erilaisena. Enjoy the journey vai miten se menee.

Hitsin hormonit!

22 kommenttia:

  1. Hyvää lomaa ja koita sietää keskeneräisyyttä! :)

    VastaaPoista
  2. Mukavaa äitiyslomaa sinne! Ja muistahan ottaa iisisti :) Riikka

    VastaaPoista
  3. Mukavaa äitiyslomaa! Koitahan saada tosiaan levättyäkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, täällä alkaa vähitellen jo syke tasaantua!

      Poista
  4. Rauhallisia ja onnentäyteisiä hetkiä äitiyslomaasi. Tee juuri niitä projekteja, joista eniten nautit. Kaikki muu voi odottaa.. vaikka sitten keskeneräisenä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä neuvo - valitsen siis projektien suhteen rusinat pullasta!

      Poista
  5. Olenkin jo ollut vähän huolissaan, että milloin pääset rauhoittumaan töistä. Koita siis ottaa rennosti! :)

    VastaaPoista
  6. Mukavaa äitiysloman alkua sinulle! Ja lieneeköhän tämä eka kommenttini tänne tontillesi, vaikka olen seurannut hurrrrrjan kauan! Toivotaan muuten, ettei h-hetki ole vielä ihan ensi yönä, että saat voimat kerättyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Lilou ja kiitos kommentista, kiva kuulla että siellä seurataan! Jep, olen antanut vauvan ymmärtää, että ainaskin prinsessa Madeleinen häiden yli pitäisi pysyä sisällä, niin että äiti saa katsoa kruunupäitä sohvalla rauhassa löhöillen.

      Poista
  7. Mukavaa äippäriä! Meillä on lapsilla 1v7kk ikäeroa ja muistan edelleen miten puhki itse olin tuossa vaiheessa. Tällä hetkellä elämä on aika iisiä 9 vuotiaan ja melkein 8 vuotiaan kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ollut aikas pieni ikäero, voin kuvitella miten rankkaa on ollut. Onneksi aika ilmeisesti auttaa tässäkin!

      Poista
  8. Voimia! Lapset ovat minulle opettaneet, ettei elämää pidä ottaa niin vakavasti ja ettei kaiken pidä olla tip top koko ajan :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuo pitäisi kyllä kertoa itselleen joka päivä. Tomorrow is another day:)

      Poista
  9. Ihanaa, että pääsit lomille. Muista antaa myös levolle tilaa! <3

    VastaaPoista
  10. Mukavaa äitiyslomaa! Moisella olen itsekin, kahden äitinä, joten seuraan blogiasi mielenkiinnolla :)

    Täytyy mainita, että muistan vieläkin miten upea punainen solmuvyöllinen neulemekko sinulla viime raskaudessasi oli. Chic!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, muistan kyllä hyvin sen Espritin neulemekon. Heivasin sen kuitenkin menemään edellisen raskauden jälkeen, sillä se oli vähän hankala käyttää... tahtoi rullautua epäpukevalla tavalla ylös varsinkin loppuraskaudessa... (olen niin onnellinen, että ruuturaskaudet on nyt todennäköisesti lusittu:)

      Mukavaa äitiyslomaa sinnekin!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.