keskiviikko 4. tammikuuta 2012

täsmäshoppailua alessa

Olin ennen tyttö, jolla oli vaatekomerossaan kymmenen cocktailasua muttei yhtään kunnollista, valkoista t-paitaa. Ostelin aina jotain "kivaa" ja samalla ne vaatekaapin kulmakivet, joista naistenlehdissä toitotetaan, jäivät vähemmälle huomiolle. Nyt olen parin vuoden ajan yrittänyt keskittyä hankkimaan laadukkaita ja ah niin tylsän värisiä perusvaatteita, joita voi käyttää sesongista toiseen.


Täsmäshoppasin Net-a-Porterin alen ensimmäisenä päivänä juuri ennen joulua. Olin kytännyt alen alkua jo jonkin aikaa, mutta silti se pääsi vähän yllättämään. Seuraavaa kertaa ajatellen aion merkitä sopivia kohteita wish listille jo etukäteen, jotta pääsen nopeasti kurkistamaan, onko kiinnostavia tuotteita alennettu.

Reed Krakoffin balleriinat odottavat kevättä. Näitä kuvailtiin erittäin mukaviksi jalassa ja sitä ne todella ovat - jopa niin pehmeät, että hieman pelkään niiden muuttavan liiaksi muotoaan käytössä. Ainakin ajattelin asennuttaa niihin ohuet kumipohjat.
Musta neuletakki oli yksi vakavimmista puutteista. Sopiva löytyi Red Valentinolta. Ihan perusmalli tämä ei kuitenkaan ole, vaan toiselle olkapäälle on sommiteltu rusetti samasta neuloksesta kuin takkikin.
Oikeiden kauppojen alennusmyynteihin en ole vielä ehtinyt mutta aion kyllä livahtaa tilaisuuden tullen. Vaikka kevättä jo hehkutankin, ei talvi ole tietysti vielä ohi, tuskin edes alkanut täällä etelämpänä. Voisin siis katsella uutta villakangastakkia ja joka kelin saapikkaita...

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja soljuvaa tekstiä! Tosi tyylikkäitä valintoja. Jään mielenkiinnolla seuraamaan blogiasi!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.