keskiviikko 22. helmikuuta 2012

mitä en ostanut tänään




Yllä oleva kuva on Tokiosta, tarkemmin sanottuna paikallisen Zaran näyteikkunasta. Veikeä nahkapaljettihame houkutteli minut poikkeamaan liikkeessä vain todetakseni, että hinnat olivat jostain syystä huomattavasti kalliimmat kuin Suomessa. Eräskin toppi, jota olin vasta hipelöinyt kotimassa, oli hinnoiteltu kaksinkertaiseksi. Hame jäi kuitenkin kummittelemaan mieleeni. Se oli poreilevan raikas ja space age. Saatoin kuvitella itseni jossain keväisissä kekkereissä huimissa koroissa, valuvassa pastellisävyisessä puserossa ja coolissa hameessani.

Onneksi yhtenäiskulttuuri mahdollistaa sen, että se mitä myydään Japanissa, on todennäköisesti tarjolla myös Suomessa. Lähimmässä Zarassa hametta ei ollut, mutta ystävälliset myyjät selvittivät, että sitä on tullut Aleksin liikkeeseen ja minulle varattiin sinne kappale sovitettavaksi.

Tänään astelin sovituskoppiin toiveikkain mielin. Tiedättehän sen tunteen, kun on visualisoinut jonkin asian mielessään etukäteen ja sitten karmea totuus paljastuu? Iines Ankka. Jep. Hieman nolona poistuin paikalta.

Siellä ne roikkuvat kuitenkin Aleksin Zarassa, valkoiset keinonahkapaljettihameet. Menkää ostamaan ne pois, ne ovat edelleen ihania - jonkun muun kuin minun päälläni.

9 kommenttia:

  1. Mulle kävi vähän vastaava juttu tässä taannoin työmatkalla, kun sovitin innoissani Mangossa punaisia skinny-farkkuja. Mielessäni oli merenraikas look raitapaitoineen ja valkoisine espadrilloksineen. No joo, sitten katsoin peiliin ja mitkään sanat eivät riitä kertomaan, kuinka kauhealta housut näyttivät päälläni. Huoh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joissakin vaatteissa pitäisi vain olla se varoituslappu: "Huom! Näyttää hyvältä vain 180-senttisen ja 45-kiloisen mallin päällä."

      Poista
  2. Tuollaiset hetket ovat todella hämmentäviä ja vetävät hiljaiseksi. Yhden kerran olen ostanut tuotteen, joka sai minussa aikaan vastaavan reaktion. Hankin silloin juoksutrikoot. Jostain kumman syystä tykkään juosta hämärän aikaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä ihmettä tapahtui niille vanhoille hyville ajoille, jolloin Adidaksen kolmiraitaverkkarit olivat kova sana?

      Poista
  3. Moi :)!

    Ihana hame! Hö, harmi ettei vastannut mielikuvaa päällä..Mä ostin kokeeksi hieman leveälahkeiset, mutta 3/4-mittaisen housut ja ei, ei istuneet lainkaa tällaiselle rimpulajalalle :(, näytin kuin Pikku-Matti Maailmalla ;)..Etsinnät jatkuvat..

    Kiva, että löysin blogisi, olit klikkautunut blogini lukijaksi ja lähdin salapoliisiretkelle ;)! Täytyy tutustua tarkemmin eli postauksiasi pläräämään :)!

    VastaaPoista
  4. Heippa! Löysin blogiisi äskettäin, ja jäin seurailemaan. Olen ihan kamalan saamaton kommentoija, mutta yleensä yritän käydä vähän niinkuin "esittelemässä" itseni uuden blogin löytäessäni... Että kirjoittaja tietää ketä ruudun toisella puolella kurkkii. Mukavaa kevään odotusta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ihan sama ongelma kommentoinnin kanssa, vaikka luen niin monia hauskoja ja tunteita herättäviä kirjoituksia toisten blogeista päivittäin. En silti halua, että kukaan stressaisi kommentointipakosta. Joten tervetuloa lukemaan, kiva kun jätit puumerkin:)

      Poista
  5. Tervehdys vielä...:)!

    Tulisitko kurkkaamaan blogiini, mulla on siellä sulle jotakin :)...

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.