maanantai 3. syyskuuta 2012

naisena lentokoneessa

Maanantaisoturi täällä hei. Viime viikko tuli oltua aika tiiviisti matkan päällä ja lentokentän kautta kuljettiin pariin otteeseen. Reissussa mukana ollut kosmetiikka on edelleen purkamatta...




Kuiva kosmetiikka matkustaa helposti meikkipussin virkaa tekevässä Longchampin pikkulaukussa, mutta tämä minigrip-pussein käytävä terrorisminvastainen sota vie aika ajoin hermot. Aika tarkkaan saa valikoida mukaan lähtevät nesteet, jos ei halua luovuttaa laukkuaan hihnalle. Tällä kertaa onnistuin jättämällä shampoon ja hoitoaineen kotiin. Totta on, että parin päivän reissu isovanhempien luokse ei välttämättä vaadi mukaan koko meikkiarsenaalia, mutta romanttinen karkumatka viinitilalle ehdottomasti vaatii...


Olen ihan heikkona kaikkeen matkakokoiseen. Tämä Diorin suloinen sivellinsetti on ostos Helsinki-Vantaalta. Se sisältää minimittaisen siveltimen poskipunalle (käytän sitä myös aurinkopuuteriin), meikkivoiteelle, luomivärille ja huulipunalle. Huulisivellin jää tosin itselläni käyttämättä. Olisin ottanut tilalle mielummin vaikka toisen luomivärisiveltimen. Hyvin ovat tosin nämäkin riittäneet ja siveltimet ovat varsin laadukkaita. Tekisi mieli hankkia Diorin siveltimiä kotikäyttöönkin.

Millaisia niksejä teillä on pakkaamiseen ja kosmetiikkaan liittyen?

Edit: mietin vielä uudelleen tuota otsikkoa; ihan hyvin miehelläkin voi olla vastaava ongelma.

10 kommenttia:

  1. Mä olen hyvin suoraviivainen, kun pakkaan vapaa-ajan reissuille. Heitän ruumaan kaiken ja otan cabiniin vain tyyliin huulikiillon ja käsirasvan. Ei tule tilanpuutetta. Mulla on käsimatkatavarana aina vain iso käsilaukku. Mietin aina, kun näen jengillä ruumisarkun kokoisia vetolaukkuja, että mitä ihmettä ne sinne cabiniin raahaavat...

    Lyhyillä työreissuilla asia on tietysti eri. Aika vähällä kosmetiikalla pärjään silloinkin. Hyödynnän aina hotellien sampoot ja hoitoaineet, enkä koskaan ota mitään sellaisia mukaan. Muulle kosmetiikalle mulla on täytettäviä rasioita, joihin otan mukaan reissulla tarvittavan määrän tuotteita.

    Kiitos superkivasta haasteesta! Toteutankin sen varppina, kun inspiroiduin sun postauksesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon varmaan just se tyyppi, joka roudaa sitä ruumisarkkua mukana:)

      Poista
  2. P.S. Mineraalimeikit on todella käteviä juuri tässä nesterajoitusmielessä. ;)

    VastaaPoista
  3. Laukku menee oikeastaan poikkeuksetta ruumaan. Ensi viikolla lähden viikoksi Pariisiin, pari vapaapäivää ja viisi messupäivää. Jotkut varmaan selviäisivät käsimatkatavaralla, minä en. Pakkaan aina silkkipaperia vaatteiden väliin, hätätapauksessa muovipusseja, suojaa vähän rypistymiseltä. Matkaan lähtee lisäksi hamehenkari, niitä harvemmin on hotellihuoneissa. Otan vielä minigrip- pusseja nestemäisiä koanetiikka- tai ruokaostoksia varten, etteivät ne vahingossa falskaa laukkuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää Pariisin-matkaa, vaikka töiden merkeissä osin meneekin! Sulla tuntuu olevan pakkaus rutiinilla hallussa. Tuossa oli monta hyvää vinkkiä itsellekin.

      Poista
  4. Mujin matkakokoiset täytettävät purkit, pullot ja putkilot ovat ihan must. Tuon niitä aina lisää reissuiltani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on läpinäkyviä matkapakkauksia käytössä. Suurin ongelma on hoitoaine, jolle ei löydy riittävän pehmeää pakkausta. Se jämähtää pulloon, jos sitä ei voi puristaa! Onko Mujilla ratkaisu ongelmaan?

      Poista
  5. Tämä on ikuisuusongelma itselläkin, miten saada kaikki tarvittava pakattua pieneen tilaan, mielellään niin, että muutaman päivän työreissun selviäisi pelkillä käsimatkatavaroilla! Toistaiseksi ei ole onnistunut, juurikin kosmetiikan takia, parin päivän reissu ehkä, mutta ei sitä pidempää :) Kaikenlaista matkakokoista, näytepusseja sun muuta on tullut kotiin kyllä hamstrattua nivaska, sekä noita tyhjiä pikkupulloja, joita voi täytellä mielensä mukaan. Ja niin, ne mineraalimeikit! Mutta silti, hiuksia saa halkoa joka kerta pakatessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivo elää, että joskus ei niin kovin kaukaisessa tulevaisuudessa laitteet paranisivat niin, että tästä pussirumbasta päästäisiin eroon. Mutta siihen asti on usein pakko luovuttaa laukku hihnalle.Kolme päivää max menee mullakin käsimatkatavaralla, mutta sen pidemmälle tarvitsee jo vakavampaa hiusarsenaalia mukaan...

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.