lauantai 15. kesäkuuta 2013

virtuaalimatka amfora shopiin

Tänään pääsette pienelle kuvalliselle matkalle Seinäjoen Amfora Shopiin. Tuotemerkin takana on siis mieheni vanhempien perheyritys, joka on valmistanut laadukasta ja ajatonta keramiikkaa jo kolmenkymmenen vuoden ajan. Eipä uskoisi, että esimerkiksi trendikkään raidallisen Opto-kulhon juuret ovat vuodessa 1985. Samaa raitamaailmaa edustava Opto-kuppi on puolestaan aivan viime vuosien tulokas Amforan tuoteperheeseen.

Itselleni tulee täällä vieraillessa vähän samanlainen olo kuin lapselle lelukaupassa: tekee mieli ottaa esineitä hyllystä ja ruveta leikkimään niillä; kokeilla, millaisia kattauksia niistä voi rakentaa, ja keksiä uusia tapoja yhdistellä tuotteita. Mikä parasta, Amforassa leikkiminen on sallittua! Käykääpä testiajolla, kun kesäreissullanne liikutte Seinäjoen suunnalla. Älkää unohtako kertoa terveisiä Lisbetiltä...

Osoitetiedot liikkeeseen löytyvät postauksen lopusta. Jos tie ei kulje Pohjanmaan kautta, Amforan tuotteisiin voi tutustua Helsingissä Hietalahden Valanti Shopissa. Amforalla on toki myös verkkokauppa, johon lisätään koko ajan uusia tuotteita ja värivaihtoehtoja.


Shopin yhteydessä on lisäksi vaihtuvanäyttelyinen galleria, jossa on tällä hetkellä esillä Päivi Rintaniemen uniikkeja keramiikkaveistoksia. Itse asiassa Päivölänkadun tiloissa tapahtuu myös Amforan tuotanto. Tuolta valmistuksenkin puolelta minulla on muutama kuva tulossa blogiin lähiaikoina.












Amfora Shop
Päivölänkatu 32
60120 Seinäjoki
p. (06) 4122 824

avoinna
ti-pe 10–18
la 10–14
maanantaisin suljettu tai sopimuksen mukaan

Helsingissä:
Valanti Shop
Hietalahdenkatu 4
00180 Helsinki
p. (09) 7279 5767

avoinna
ti-pe 12–18 
la 11–15
maanantaisin suljettu

15 kommenttia:

  1. Tuolla olisi kyllä kiva käydä! Näyttää ihan paikalta, josta ei tyhjin käsin pääsisi kotiin ;) Muuten, tiedätkö mistä nuo ensimmäisen kuvan riippuvat valaisimet ovat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä suoralta kädeltä tiedä, mutta voin tiedustella asiaa. Saattavat olla vaikka sieltä yhdestä ruotsalaisesta sisustustavaratalosta...

      Poista
    2. Ikeastapa hyvinkin ovat. Tosin ei malli ei enää nettisivujen mukaan myynnissä. Katselin blogistasi, että etsit kevyitä valaisimia, toivottavasti sopivat löytyvät!

      Poista
    3. Kiitos selvitystyöstä! Harmi, ettei noita ole enää saatavissa.. Vaihtoehtoja kuitenkin riittää :)

      Poista
  2. Kiitos vinkistä! Tuolla Hietsun kulmassa pitääkin käydä pistäytymässä. :)

    VastaaPoista
  3. Kauniita ovat, tykkään kovasti tuosta keltaisesta elävöittämässä muuten mustavalkoisia astioita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin tuo keltainen on hauska aksentti. Muitakin värejä joukossa vilahtaa vähän sesonkien mukaan: vihreää, koboltinsinistä, viime aikoina jopa ruskeaa.

      Poista
  4. Pohjanmaan rannikolta moi! Kiitos vinkistä, oon ihan unohtanut kihlalahjaksi saamamme viinikupit, laseiksi niitä ei oikein osaa sanoa ;D. Täytyypäs kaivaa esiin, ne on nuo keltaisella terästetyt versiot! Mukavaa kesää!
    Sussu

    VastaaPoista
  5. Kivannäköinen liike ja vielä kivemmät täytteet hyllyillä. :) Voisin hyvin kotiuttaa meillekin näitä astioita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla on kyllä monenlaista ihanaa. Meillä kotonahan on näitä astioita ymmärrettävästi jo melkoinen valikoima, mutta näistä kuvista tuli mieleen monta uutta juttua, jota tekisi mieli pyöritellä ruokapöydässä... Toivottavasti pääset joskus tutustumaan Amforaan lähemmin.

      Poista
  6. Aivan upeita tuotteita! Täytyypä käydä joskus Helsingissä pyöriessä katsomassa livenäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti pääset! Valantilla ei valitettavasti ole ihan näin laajaa valikoimaa, mutta kyllä niistä tuntuman saa:D

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.