perjantai 13. huhtikuuta 2012

sveitsiläisten lahja ihmiskunnalle

Mikä päivä! Tähän ei auta kuin Mövenpickin Swiss Chocolate -jäätelö. Söimme tätä mieheni kanssa suoraan purkista yksillä ensimmäisistä treffeistämme... ja se oli minusta silloin aika pahaa, jotenkin tunkkaisen makuista. Vaikka makunystyräni ovat sittemmin tottuneet voimakkaan suklaajäätelön makuun, muutama nokare tätä herkkua riittää edelleen.




Teekupin äärellä käsi hakeutuu kuin itsekseen selailemaan keltaista kuvastoa...


Kuvastoshoppailu on hauskaa, mutta en ole lainkaan varma, ostanko Hullareilta mitään. Tiedä, menenkö edes paikan päälle. Ainakaan rattaiden kanssa sinne ei ole mitään asiaa. Kuvastossa oli kivan näköiset kellot MK:lta ja DKNY:ltä, Vagabondin balleriinat ja Burberryn kashmirneule (joka arvatenkin revitään käsistä). Biothermin ihonhoitotuotteitakin voisi jemmata. Ehkä yritän täsmäiskua jonain sopivana aamupäivänä?

6 kommenttia:

  1. MK:n kultainen kello on haaveeni, tosin haaveena saa vielä pysyäkin. On se sen verran arvokas.

    VastaaPoista
  2. oi nyt alko kauhesti tekeen mieli suklaajätskiä! en ookkaan ikuisuuteen syönyt sitä, vois vaikka huomenna mennä hakemaan vähän. ;)

    VastaaPoista
  3. Oo, Mövenpickin jäätelöt on ihania, kannattaa kokeilla myös mm. Mint Chocolate ja Maple Walnutia. Ja jos tosiaan päädyt Hullareille, niin 4.kerroksen kahvilassa on aina ollut tarjouksessa kyseistä jätskiä 2 palloa yhden hinnalla, vink vink;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos vinkistä! En ole vielä varma jaksanko keskustaan asti mutta jätskille vois hyvin mennä joskus ilman Hullareitakin.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.