lauantai 14. huhtikuuta 2012

synttäreille

Onpa taas pilvinen päivä! Tässä heleässä mekossa olen lähdössä rennoille nelikymppisille. Ehkä vähän ylipukeutuneena?


mekko Tara Jarmon
balleriinat Reed Krakoff
rannekoru Unicef



Balleriinat ovat nyt toista kertaa jalassa. En ole vielä laitattanut näihin niitä lisäpohjia. Ajattelin, että pidänkin ne ehkä tällaisina pehmoisina tossukoina, jotka on kiva ottaa mukaan mentäessä juhlimaan jonkun kotiin. Mielestäni juhlatyyliin kuuluvat jonkinlaiset kengät, mutta kaikki eivät varmaankaan riemuitse vieraiden piikkareista olohuoneensa parketilla.

Nyt menen herättämään pojan päiväunilta, mukavaa lauantaita!

14 kommenttia:

  1. ihanan simppeli mekko! Ja Hei, kai nyt on jo kevät, saa ollakin värikäs ja pirteä ja vetää vähän yli, mulla tuli tosi hyvä fiilis vain tuon näkemisestä!

    VastaaPoista
  2. Kaunis mekko! Ja todellakin, kuten itsekin totesit, tämän merkin mekot istuvat sinulle aivan täydellisesti :). Rannekoru kivasti erilainen ja yksinkertaiseen mekkoon yhdistettynä sopivasti särmää.

    Söötit ballerinat! Ja aivan totta, mielellään pitäisi asuun kuuluvat kengät jalassa, mutta suomalaisittain kengät jätetään eteiseen. Itseäkin likaiset kengänpohjat mietityttävät, mutta minäkin kuljettanut kenkäpussissa erillisiä sisäkenkiä. Eritoten jos on miettinyt asun, johon ne kengät kuuluvat pisteenä i:n päälle :).

    Mukavia juhlia :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, on se vähän hassua, että muuten on asu, hiukset ja meikki vimpan päälle, ja sitten hipsutellaan sukkahoususillaan:)

      Poista
  3. Mekkosi on todella kaunis ja väri niin keväisen upea! Balleriinoista... Olen kenkäkauppias, enkä voi olla huomauttamatta, että olet ostanut jalallesi liian kapeat kengät. Väliäkös tuolla, jos tuntuvat hyviltä jaloissa, mutta kenkien kestävyyteen ja mallin säilymiseen asialla on kyllä merkitystä. Sorry tämä "saarna". Hauskoja juhlia hienossa asussa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidat valitettavasti olla oikeassa. Kengät tuntuvat kyllä mukavilta, mutta ovat niin pehmeät, että jopa tuossa kuvassa näkyy, miten ne menettävät muotoaan kärjistä. Itselläni on päkiän kohdalta leveä ja kannasta verraten kapea jalka... onko sinulla hyviä suosituksia katseenkestävistä kenkämerkeistä, jotka sopisivat leveämmällekin jalalle?

      Poista
    2. Hyviä lestejä ja kauniita malleja löytyy esimerkiksi Tamarikselta, Clarksilta, Vagabondilta ja Gaborilta. Ja tietysti nahkakenkä on aina paras (ja kallein). Toki itsellenikin tarttuu aina välillä jalkoihin ihania namivärisiä tai hauskan mallisia halpiskenkiä vaikkapa kesäkäyttöön. Toki jalkoja kannattaa vaalia, mutta silti joskus on ihanaa miettiä vain kengän kaunista ulkonäköä : )

      Poista
  4. Aivan ihastuttava asu ja kauniita, onnistuneita kuvia, niin kuin sinulla aina :) Asukuvat ei ole todellakaan helppoja ottaa, ainakaan allekirjoittaneella ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Mussu. Katselin blogistasi, että sulla oli kanssa pari aikas ihanaa Tara Jarmonin mekkoa...

      Poista
  5. Suloinen asu, ja pirteä mekko sopii ihanasti tummiin hiuksiisi!

    VastaaPoista
  6. Voi miten kaunis asu, tykkään kovasti! :)

    VastaaPoista
  7. Minulla on sama mekko. Vielä se ei ole ehtinyt päälle, mutta pian:). Näyttää kivalta päälläsi.

    -Marie-

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.