lauantai 21. heinäkuuta 2012

asuntomessut 2012: sisustuskuvia

Asuntomessupostauksista seuraavaksi kokoelma kuvia satunnaisista sisätiloista. Kaksi suosikkikohdettani esittelin aiemmassa postauksessa.


Villa Pärssisen (kohde 33) keittiö oli talon yläkerrassa, mikä on tavallaan hauska idea ja tuttu esimerkiksi viime vuoden asuntomessujen Aitta-talosta. Perheenäiti ei voi kuitenkaan olla miettimättä ruokaostosten raahaamista portaita ylös... ja sitten taas roskien viemistä alas...


Casa Fortessa (kohde 37) oli paljon betonipintaa ja yksi vierailemieni kohteiden kauneimmista keittiöistä. Etenkin tuo mattamusta kaapistoseinä on hieno.


Tämä välimerihenkinen terassi löytyy Aeroc-kivitalo Louhesta (kohde 27). Kartellin Masters-tuolit toimivat oivallisesti terassikalusteina. Terassilla oli myös pikkuruinen uima-allas.

Villa Ilo (kohde 26) on varmaankin yksi messujen suureellisimpia kohteita loft-henkisellä tilallaan, vaikka jätti minut hieman kylmäksi. Komeahan se tietysti oli. Portaat toimivat avaran tilan katseenvangitsijana ja kokovalkoisuutta rikkoo päätyseinien ruskea tehosteväri.





Well, hello... Kitty?


Villa Ilon päämakuuhuoneen yhteydessä oli niin ikään pukeutumishuone, harmi että tämän tilan stailaus oli jäänyt puolitiehen.


Ehkä tämä Harri Koskisen tyyliin toteutettu keskeneräinen minimalismi on enemmän minun juttuni (kohde 16, Jämerä-Onni).

Valitettavasti kuvien laatu on hieman sitä ja tätä. En ole vielä kovin sinut uuden objektiivini kanssa. Lisäksi kamerani asetukset eivät tahtoneet pysyä vaihtelevien valaistusolosuhteiden perässä, kun kuvan ottoon ruuhkaisessa näyttelyssä oli yleensä vain muutama sekunti aikaa. Ajan kanssa ja kokeneemman kuvaajan käsissä laajakuvaobjektiivilla voi kuitenkin saada varsin mukavaa jälkeä, katsokaa vaikka Avaruusasema-blogin messukuvia.

2 kommenttia:

  1. Kiva, että jaat kuvia, koska minulta jää messut tänä(kin) vuonna väliin. Sinulla on kiva blogi, ja tulen tänne kyllä toisekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että pidät blogistani, ja tervetuloa lukemaan! Henkilökohtaisesti tykkään vierailla messuilla joka vuosi ihan vain ihastelun vuoksi, mutta ei siellä kyllä mitään mullistavaa uutuutta tänä(kään) vuonna esitelty.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.