perjantai 13. heinäkuuta 2012

kenkiä ja kuohuvaa

Joskus kaunis pakkaus kertoo enemmän kuin tuhat sanaa...


Muistatteko vielä ostoslistallani olleet mustat balleriinat, joista on ollut puhetta... öö... ainakin tästä postauksesta asti? Kun kuulin Espalle avatusta Pretty Ballerinas Pop Up -liikkestä, päätin käydä katsastamassa liikkeen tarjonnan nimenomaan perusballeriinat mielessä. Alun perin olin haaveillut Tory Burcheista tai Repettoista, mutta koska olin kuullut Pretty Ballerinoja kehuttavan monella taholla, ajattelin katsastaa, mistä on kyse. Hintaluokaltaan nämä ovat edellämainittuja edullisemmat, mutta lesti vaikuttaa hyvältä - riitävän leveältä omaan jalkaani - ja työn jälki laadukkaalta. 

Balleriinat ovat tyypillisesti kengät, joilla kävellään paljon ja jotka joutuvat näkemään yhtä jos toista actionia. En haaveile, että nämäkään olisivat ikuiset, mutta esimerkiksi joissain Vagabondin kengissä olen ollut tyytymätön nahan kulutuskestävyyteen: kärki on saattanut olla haalistunut ja naarmuilla jo kuukauden käytön jälkeen. Nähtäväksi jää, miten PB:t pärjäävät käytössä. 


Olin siinä mielessä tylsä valitessani nämä mustat, että tarjolla olisi ollut vaikka mitä herkkuja. Ehkä olettekin niistä jo blogimaailmasta lukeneet; ainakin Lilin postauksessa on kuvia myös itse liikkeestä. Pop Up on auki kolme kuukautta, joten hyvin vielä ehtii visiitille.



Pupulainen on myös kovasti kenkien ystävä, mutta ei valitettavasti samalla tavalla kuin minä.


Loppuillan suunnittelen viettäväni tässä seurassa. Mistä näitä vapaailtoja oikein tulee? Isä ja poika lähtivät näet taas peräkärryn kanssa reissuun ja minä jäin kotiin odottamaan huomista työvuoroa. Kynsien lakkailun seuraksi ajattelin katsoa Voddlerista Rautarouva-elokuvan. Pitäkää peukkuja, että pysyn hereillä Thatcherin hallintokauden loppuun asti...

16 kommenttia:

  1. Hih, sä sait oikein kotiutettuakin yhden parin, mä olin vasta sovittelu ja ihastelu käynnillä;D Ja oikein kivan ja klassisen parin valitsitkin, taisin kokeilla ihan samanlaista, mutta nudena ja kiiltonahkaisena. Valinnanvaraa olis ollut kyllä niin paljon, harmi että kerralla ei voi ostaa kymmentä paria!:P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tiesin etten ehdi sinne ihan heti uudestaan, joten olin liikkeellä tositarkoituksella:)

      Poista
  2. Todella kauniit ballerinat ja voih, miten kauniisti tuo kenkälaatikko sopii shamppanjapullon ja kynsilakkojen kaveriksi! :)
    Postauksestasi inspiroituneena taidan minäkin hakea kynsilakan ja lakkailla vanhojen lakkojen tilalle uudet...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Kieltämättä tulee itsellekin vähän Marie Antoinette -fiilis. Bring on the shoes & champagne!

      Poista
  3. Aivan ihanat ballerinat! Itsekin ajattelin mennä ensi viikolla katselemaan paikan päältä liikettä, sillä nudet tai mustat yksilöt keikkuvat ostoslistalla. :) Ihanaa perjantai-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä siellä kannattaa käydä jo ihan vain ihastelemassakin. 25. päivä sanoivat, että tulossa on myös täydennystä varastoihin.

      Poista
  4. Todellakin, pretty ballerinas! Klassisen kauniit : ). Löysin blogisi pari päivää sitten ja olen selaillut vanhoja postauksiasi. Tykkään kovasti blogistasi! Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että olet löytänyt tänne. Sinulla näyttää olevan kaunis blogi!

      Poista
  5. Nuo ovat kyllä niin klassisen kauniit. Varmaan kaikilla naisilla kuuluis olla yhet mustat ballerinat kaapissaan. Ja mieluiten rusetilliset sellaiset, kun muuten ne ei vaan tunnu aidoilta balleriinoilta :) Toivottavasti ovat laadukkaat ja kestävät hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin tuo rusetti alkoi muodostua hankintakriteeriksi:) Toivotaan, että kestävät tällaisenkin touhutädin jaloissa.

      Poista
  6. Hei, olen itse myos harkinnut noita PB kenkia. Asun keski-euroopassa ja olen nahnyt niita nyt alessa n. 125 e. Hinta tuntuu kovalta, koska muistelen nahneeni jossain muussa maassa tuohon hintaan normaalisti, ei alessa. Minka hintaisia nuo kengat Suomessa ovat?
    T. Kristiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta riippui mallista, nämä maksoivat 99 e ja olivat varmaankin halvimmasta päästä. Joidenkin parien hinnat menivät yli 200 e:n. Toisaalta lienee aina hyvä veikkaus, että vaatteet ja asusteet maksavat Suomessa enemmän kuin muualla Euroopassa.

      Poista
  7. Ihana postaus :) Noita samaisen merkin ballerinoja himoitsen minäkin. Kunhan kulmille sopivasti pääsen tässä kesälomalla.
    Laatikon ja shampanjapullon värit ovat täydellinen match!
    PS. Olen kanssasi täsmälleen samaa mieltä Diorin lakoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti pääset pian pyörähtämään. Hmm, on mahdollista, että tässä postauksessa on lievä yliannostus pinkkiä söpöyttä:)

      Poista
  8. Nauroin kärkkyvälle pupuliinille, söpöä :). Ihania kuvia :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mulla on pienet hampaanjäljet muistona valitettavan monissa kengissä...

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.