tiistai 30. heinäkuuta 2013

heinäkuu backstagella


Aallon takaharjalla surffaaja on saapunut Instagramiin. Tai siis, ovathan ne tunnukset olleet jo tovin olemassa, mutta vasta kesän aikana olen päässyt säännöllisen instagrammailun makuun. Tuonne tulee räpsittyä materiaalia matalammalla kynnyksellä kuin blogiin, kun kuvien ei tarvitse olla nyt ihan justiinsa. Mukana on kenties enemmän todellisen elämän hetkiä - mutta myös ihan vain niitä kauniita ja inspiroivia asioita.

Heinäkuun kuvasaldosta bongattavissa ainakin Ruotsin kunkkuperhe, valokuvaussessio Amforassa ja kesän shoppailusaldoa. Liity siis seuraamaan: lisbet_e.

6 kommenttia:

  1. Oooh,mikä/mistä tuo pupu kangas on? Pakko saada samanlaista ja askarrella siitä jotakin,ihanaa tietty ;)
    Ellen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Ellen, se on lähikuva vauvan bodysta, jonka valmistajaksi on merkitty Pupuset Collection. Se tuli lahjana tuttavapariskunnalta ja on ilmeisesti ostettu Turku Design Now! -liikkeestä: http://turkudesignnow.fi Tarkemmin en valitettavasti osaa sanoa.

      Poista
  2. Hei kaunokainen! Minulla olisi sinulle sisustusaiheinen haaste, käyhän kurkkaamassa: http://modernistikodikas.blogspot.fi/2013/08/oman-kodin-varipaletti.html

    VastaaPoista
  3. Hei, kiitoksia kivasta blogista! Kysymykseni ei varsinaisesti liity tähän postaukseen, vaan "heinäkuu pyrkii sisälle" postaukseen, jonka ensimmäisessä kuvassa sohvan keskellä näkyy tosi nätti tyyny (valkoinen, jossa useita erilaisia vaaleanharmaita kuvioita). Mistähän tämä tyyny on? Tai kenen suunnittelema?
    Kiitos vastauksesta jo näin etukäteen :)
    -pulu-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, se on Saanan ja Ollin "Maailman synty" -kuosinen tyyny. Lisätietoja ja webbikaupan löydät täältä: http://www.saanajaolli.com

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.