lauantai 20. heinäkuuta 2013

juna kulkee taas


Minä ja vauva hyppäämme kohta junaan ja lähdemme Pohjanmaalle hakemaan isoveljeä kotiin. Kyseessä on vauvan ensimmäinen pitempi reissu, ja olinkin jo unohtanut, millaisen tavaramäärän kanssa vastasyntynyt matkustaa, vaikka kyseessä on pelkkä lyhyt pyrähdys. Äiti yrittää pakata itselleen sitäkin kevyemmin. Matkaan lähdetään vielä äitiyshousuissa, kun tavallisista ei mene nappi kiinni. Tämän kesän vakiovaruste on tietysti imetystoppi, ja ostin näitä Boobin raidallisia parikin kappaletta, kun tykästyin malliin.

äitiyshousut H&M Mama
toppi Boob
ballerinat Tosca Blu
laukku Michael by Michael Kors



Olen haastanut itseni ottamaan lisää asukuvia. Kuvaamisen kannalta olisi paljon helpompaa olla pelkkä sisustusbloggaaja, mutta näen edelleen blogini olevan aihepiiriltään maailmoja syleilevä lifestyleblogi. Minusta on aina mukava nähdä bloggaaja mukana omissa kuvissaan, vaikka ymmärränkin ne moninaiset syyt, miksi näin harvoin käy. Niinku, jonkun pitää pidellä sitä kameraakin. Mutta täällä on nyt ainakin yritystä.

Hyvää viikonloppua!

19 kommenttia:

  1. Ensimmäistä kertaa innostun kommentoimaan täällä blogissasi, kun tulin niin hyvälle tuulelle noista sun pirtsakan värisistä housuista! :) Hyvää viikonloppua ja mukavaa junamatkaa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kivaa, mun housut ovat siis oikea conversation starter:)

      Poista
  2. Vau, näytät todella kauniilta! Raskaudesta ei ole näin ulkopuolisin silmin jälkeäkään. Minustakin on mukavaa nähdä silloin tällöin kuvia bloggaajasta ja joskus itsekin eksyn kameran eteen. Yleensä siinä on just se ongelma, että ei ole oikein kuvaajaa ja lopputulos ei miellytä. Minun tapauksessani vika lienee mallissa :D Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nooh, kuten varmaan arvaat, kyllä siitä raskaudesta aina jäljet jää:D Toivottavasti ei kuitenkaan tarvi ihan koko loppuvuotta kuljeskella äitiyshousuissa. Musta on mukava katsella sinua kuvissa, varsinkin kun olet aina niin aurinkoinen, että lisää niitä asukuvia vaan:) Enpä ole hääppöinen huippumalli itsekään, nämä julkaistut ruudut vaativat tunnin aikaa ja about 200 laukausta... sopii vain toivoa, että jatkossa homma sujuisi vähän nopeammin.

      Poista
  3. Asukuvia on aina mukava katsella, saa inspistä omaankin pukeutumiseen. Mutta tosiaan, niitä kun on toisinaan vähän hankala yksinään kuvailla, joten ymmärrän hyvinkin ettei niitä liian usein saa otettua! Täytyisi kyllä hankkia kaukolaukaisin, helpottaisi hommaa hurjasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaukolaukaisin on kyllä tosi kätevä jos/kun kuvaajaa ei ole. Ja ottaen huomioon millaisia asukuvia mun siippa ottaa, kaukolaukaisin oikeastaan parempi kuin vastahakoinen kuvaaja:D

      Poista
  4. Oi, ihanat kuvat ja mahtava asenne! Hauskaa matkaa molemmille! Salla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, matka meni hyvin, toivottavasti huominen paluumatka kans...

      Poista
  5. Kiva blogi sulla, löysin sen ihan sattumalta:)

    VastaaPoista
  6. Hei, löysin sun blogiin tänään ja tykkäsin kovasti! Ihanat asukuvat ja kaunis koti! Lähden tutustumaan aiempiin postauksiin :) Hyvää viikonloppua ja mukavaa reissua :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos housuvinkistä, tulevat itsellekin taas kohta tarpeeseen, ja tuo väri on niin herkullinen! Ymmärrän kuvausongelman, mutta minusta nämä otokset ovat yhtä onnistuneita kuin kauniit sisustuskuvasikin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi olkoon odotuksen johdosta! Joo, enpä olisi tämänvärisiä housuja ehkä normaalisti tullut ostaneeksi, mutta raskausvaatteiden kohdalla uskaltaa näköjään revitellä, kun vaatteet joka tapauksessa jäävät melko kertakäyttöisiksi:)

      Poista
  8. Hei!
    Teillä on niin uskomattoman kaunis koti! Voi kun itsekin pääsisi toteuttamaan unelmiaan. Onko tuo teidän valkoinen lattia laminaattia? Yritin etsiä vastausta tunnisteista, mutta ei tullut vastaan. Hyvää junamatkaa teille!

    -Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kyllä mekin pitkään uudesta kodista haaveiltiin ja muutaman mutkan jälkeen päädytiin tänne. Lattia on kuin onkin laminaattia, merkki ja malli ei valitettavasti ole tiedossani. Väi on siis luonnossa vaaleanharmaa puukuvio.

      Poista
  9. Tuo raidallinen imetystoppi on ihana. Mistä olet tuollaisia löytänyt? Monet noista imetysvaatteista on niin tylsiä/rumia/vanhanaikaisia, mutta tämä näyttää tosi kivalle :)!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.