sunnuntai 19. elokuuta 2012

sunnuntai kaupungilla

Eilisen suunnitelmien mukaisesti päädyimme brunssille Cafe Engeliin. Aiempien muistikuvien mukaan Engelissä on sunnuntaisin kauhea ruuhka ja meteli, mutta nyt paikka oli ihmeen rauhallinen, jopa hiljainen. Brunssitarjonta Helsingissä taitaa olla lisääntynyt sen verran, että asiakkaita riittää muuallekin.



Konjakinruskean ja laivastonsinisen liitto tuntuu nyt olevan kovasti pinnalla, joten minäkin päätin kokeilla yhdistelmää. Huomasin, että omistan todella vähän sinisävyisiä vaatteita, jos farkkuja ei lasketa. Onkohan tuon bleiserin lisäksi edes muita?


Brunssin jälkeen kävimme vielä pyörähtämässä Töölönrannassa Lasten Festareilla. Esittelyssä olleet palo- ja poliisiauto taisivat tehdä suurimman vaikutuksen kohderyhmän edustajaan. Töölöstä päädyimme hetkelliseksi muuttoavuksi Kulosaareen ja sieltä kotiin päiväunille. Hyvä päivä, näitä lisää.

12 kommenttia:

  1. Meidänkin oli tarkoitus lähteä tänään brunssille ja Engel oli hyvin potentiaalinen vaihtoehto heti kärjessä, mutta uni veikin aamusella voiton. Kyllä nyt harmittaa näitä kuvia katsellessa, mutta tuleehan noita viikonloppuja vielä!

    Olen aivan hurahtanut blogiisi ja liityinpä nyt ihan lukijaksikin. En muista, olenko aikaisemmin jo laukonut ilmoille nämä samat kehut, mutta rakastan blogisi simppeliä ja raikasta ulkomuotoa :) Leppoisaa sunnuntain jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva että olet täällä. Olen lukenut blogiasi jo pitemmän aikaa ja voisin laukoa ihan samat sanat! Ajattele, jos oltaisiin törmätty Engelissä, olisinkohan uskaltanut tulla moikkaamaan:)

      Poista
  2. Oi miten kivan oloinen viikonloppu sinulla on ollut! Tuo oli muuten tosi hyvä postaus tuosta vaatteiden CPU:sta. Itsekin olen joskus asiaa mietiskellyt, mutta täytyy sanoa, että on vasta jäänyt ajatusten tasolle. Pitäisi kyllä enemmän oikeasti ottaa se huomioon uusia hankintoja tehdessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hyvä mutta vaarallinen yhtä aikaa:)

      Poista
  3. Oo mitä kaikkea kivaa onkaan sisältynyt viikonloppuusi! Tiedätkö mulla on kans tuo Marilyn-leffa odottamassa katsomista. Pitäiskin saada ajoiksi! Mitä tykkäsit?
    Tuo Korsin(?) laukku on muuten tosi kaunis, niin malliltaan kuin väriltäänkin. Ja sininen näyttäis kyllä pukevan sinua hyvin. Ehkä kannattais vaikka lisääkin hankintoja siitä väristä tehdä :). Oikein mukavaa alkavaa viikkoa! Blogisi on kyllä yksi suosikkejani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marilyniä voin suositella lämpimästi, ihanaa silmäruokaa ja loistosuoritus Michelle Williamsilta. Pitääpä joskus uskaltautua katselemaan lisää sinistä, jos kerran niin sanot!

      Poista
  4. Kiva laukku.

    Lieneekö Ravintolapäivä verottanut brunssilla kävijöitä, ainaki pop up-ravintoloissa kävi kova kuhina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan, ravintolapäivä! Me tajuttiin vasta kotiin päästyämme, että sehän se olikin.

      Poista
  5. Melko täydellistä :) Ja kauniit kuvat, taas!
    Laukkuasi ihastelen minäkin. Mulla hakusessa joku aavistuksen rennompi oakin värinen laukku, en ole onnistunut vielä löytämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Rilla:) Tuo Hamilton on ollut kyllä omalta kohdaltani onnistunut ostos. Sen nahka pehmenee käytössä aika paljon verrattuna siihen, kuinka jäykältä se tuntui hyllyssä hypisteltynä. Toivottavasti oikea veska tulee pian vastaan!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.