torstai 23. elokuuta 2012

what's in my bag?

Pakkasin tänään työlaukkuni viimeisen kerran ennen loppukuun mittaista kesälomapätkää. Mieleeni juolahti tämä postauksen aihe, joka kiersi blogeja aikoinaan haasteen muodossa ja päätin toteuttaa sen, vaikkei minua kukaan tähän ole haastanutkaan. Eli tässä laukkuni sisältö:


Kalenteria kuljetan mukanani ihan koko ajan. Olen yrittänyt siirtyä puhelimen kalenteriin, mutta viikkoaukeamainen Moleskine pitää aina vain pintansa. Pinkki muistivihko on muistilistoja, suunnitelmia, ideoita ja haaveita varten. Ordning & Redan penaalissa kulkevat mukana lyhyemmät Pocket-versiot Ballografin muste- ja lyijytäytekynistä.

Joka päivä laukusta ovat löytyneet sekä aurinkolasit että sateenvarjo, eihän sitä koskaan tiedä...


Puhelimella on ruma mutta käytännöllinen muovikuori muistuttamassa siitä, että iLuurit ovat haurasta tavaraa... Laturi ja kuulokkeet lojuvat yleensä laukun pohjalla ja etenkin kuulokkeet ovat välillä sellaisessa mytyssä, että on ihme että ne vielä toimivat. Onko teillä hyviä ehdotuksia niiden kuljettamiseen laukussa? Avaimenperä puolestaan muistuttaa rakkaasta mutta tauolle jääneestä harrastuksesta.


Pienessä pussukassa on vaihtuva kokoelma kosmetiikkaa. Tällä hetkellä sieltä löytyy ripsari, taivuttimet, puuteri, matkapurkki kasvovoidetta ja kynsienhuoltovälineet. Mukana täytyy aina olla myös hiuslenkkejä, pinnejä ja harja.

Ja tietysti lompakko, kesäreissun tuliainen itselleni.


Haasteeseen saa tarttua, jos kiinnostaa! Mitä teidän laukuissanne on?

9 kommenttia:

  1. Mulla on kans ollut moleskine käytössä useita vuosia, enkä vaihda vieläkään pois! Tähänastiset ovat olleet poikkeuksetta mustia, mut nyt joulun alla aion olla villi ja vaihtaa kalenterin väriä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa vaaralliselta:D Mulla oli kerran punainen, mutta pidän edelleen enemmän mustasta.

      Poista
  2. Hei nyt jäi kyllä häiritsemään että mihin harrastukseen tuo avaimenperäsi liittyy? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on miniatyyrikokoinen taitoluistimen teränsuoja ja liittyy (aikuisena aloitettuun) luisteluharrastukseen:)

      Poista
  3. Enää ei pyöri kuulokkeet solmussa laukun pohjalla,
    kun opettelin käärimään ne näin:

    http://www.b-landau.de/fun/cable-trick/

    -Tara

    VastaaPoista
  4. Hei, minä olen hyödyntänyt puhelimen nappikuulokkeille pientä minigrip pussia. Kuulokkeiden piuhat eivät mene sikinsokinsolmuun ja pysyvät puhtaina. Toiminut ainakin minulla.
    Kauniita kuvia blogissasi!
    S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, tuo olisi ainakin heti käyttöön otettavissa oleva kikka. Epäilen vain, tulisinko niitä laittaneeksi koskaan sinne pussiin, kun en näköjään saa laitettua niitä edes laukun sisätaskuun...

      Poista
  5. Kuulokkeille suomalainen innovaatio wishphone! Tyylikäs, pieni ja pitää johdon siistinä laukussa. Ainakin seikka ja humac myy, hinta vaivaisen kympin :) noora

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.